Stichting WALO - Wisselwerking Achterveld/Leusden-Oekraïne

Stichting WALO

Stichting WALO werkt samen met locale organisaties die de cultuur en samenleving goed kennen.

Orphans Future
Sinds 2008 werken wij samen met Stichting Orphans Future. De stichting is opgericht in 2005 en een onafhankelijke non-profit organisatie die weeskinderen ondersteunt in de omgeving van Ternopil (aan de Westkant van Oekraïne).

logo orphans futureHet bestuur van Orphans Future bestaat uit oud-leerlingen uit het Koropets weeshuis en hoogopgeleide wezen die uit eerste hand hebben ervaren wat de problemen zijn van jongeren die op vroege leeftijd zonder ouderlijke zorg opgroeien.

Het doel van Orphans Future is om weeskinderen een stralende en positieve toekomst te bieden. Orphans Future biedt ondersteuning aan de weeskinderen die zelfstandig moeten worden en zet zich in voor de kinderen in de weeshuizen in Ternopil en omgeving. Hiervoor organiseert Orphans Future een aantal schitterende projecten en activiteiten waaronder de ondersteuning voor zomervakantiekampen.

Wil jij meer weten over Orphans Future? De schitterende projecten? Of hoe je deze organisatie zelf kunt helpen? Kijk dan snel op http://www.orphansfuture.org/  .