Jozef_Kerk.jpg

KERSTMARKT 2022

De kerstmarkt vindt dit jaar plaats op zondag 18 december van 10.15 tot 15.00 uur in en rondom de Sint Jozef kerk in Achterveld op de Hessenweg 325.

We zijn blij dat we dit jaar weer in en rondom onze sfeervolle kerk een kerstmarkt kunnen organiseren. Kleinschalig, veelzijdig, creatief en altijd gezellig.

In voorgaande jaren hebben veel vrijwilligers meegeholpen om de markt tot een succes te maken. Op Groot Zandbrink gaat in de voorafgaande week een grote groep creatieve mensen met groene vingers aan de slag om originele kerststukken te maken.  Kinderen van de Sint Jozefschool maken creatieve werkstukken voor de verkoop.

Het geheel wordt o.a. opgeluisterd door de muziek van muziekvereniging DWS en het koor de Vlindertjes. Er zijn kinderworkshops en ook de inwendige mens wordt niet vergeten!