Kaart_Oekraine.png

De oorlog in Oekraïne duurt voort. Hulp is nu nodig. Maar ook straks als de oorlog voorbij is. WALO biedt hulp aan weeskinderen in de regio Ternopil (West Oekraïne). Daarnaast ook hulp voor de Oekraïense vluchtelingen in Leusden en Achterveld. Bij DAVA zijn de Oekraïners welkom in de Huiskamer.

De winter is in Oekraïne aangebroken. Er komen vragen van Orphans Future om ondersteuning.

Eind oktober heeft WALO € 500 overgemaakt naar Orphans Future voor de aanschaf van een aggregaat voor . Dat aggregaat is daar aangeschaft.

Eind november kwam het verzoek van Orphans Future artikelen die daar inmiddels niet meer te krijgen zijn, zoals warme kleding, voedsel, middelen voor persoonlijke verzorging, reflecterend materiaal de zichtbaarheid in het donker etc. Wij zijn bezig deze dingen te verzamelen